„Tõesti, ma ütlen teile, mida te iganes olete teinud kellele tahes mu kõige pisematest vendadest, seda te olete teinud mulle.” (Matteuse 25:40)

Ma just mõtlesin sellele, mida kõike Jumal on teinud minu heaks. Ta on loonud mind ja ka sind väga ainulaadsena. Ei ole mitte kedagi teist, kes oleks täpselt selline nagu mina või sina. Mul on kodu, mul on toit, mul on pere. Jumal näeb meid ja juhatab meid. Ta on andnud Jeesuse, kes kannatas minu ja sinu halbade tegude pärast, et mina ja sina võiksime elada igavesti. Kui ma sellele mõtlen, siis olen ma Temale väga väga tänulik.

Ma tahaksin näidata Jumalale, kui palju ma Teda tegelikult armastan. Seega mõtlesin, et ostan talle mõned kingitused. Ma olen teinud ennegi kingitusi neile, kellest ma hoolin.

Kõigepealt ostsin ma talle ühe ägeda T-särgi.pluus

Mis sa arvad, kas Talle võiks see meeldida?

Siis ma ostsin talle pudruhelbeid.
Ma ei teadnud, millised oleksid kõige paremad, aga võtsin mitut sorti kohe.helbed

Mis sa arvad lilledest? Kui ma kingiksin Jumalale lilled,
siis Ta saaks kindlasti aru kui väga ma Teda armastan.lilled

Mis sa arvad, kas Jumal kasutab neid kingitusi?

Kuidas ma veel saaksin Jumalale näidata, et ma teda armastan?

Vaatamata sellele, et need on head ja kasulikud kingitused, siis tegelikult ei vaja Ta mu T-särki, pudruhelbeid ega lilli. Jumal näeb minu südamesse ja saab aru, kas ma Teda tegelikult ka armastan või mitte. Aga ikkagi on oluline, et ma väljendan Jumalale oma armastust.

Aga piiblisalm? Kuidas siin on, et kui ma aitan kedagi, siis ma teen seda Jumalale? Mis see tähendab?

See tähendab, et kui ma aitan või teen midagi nende inimeste jaoks, kes tunnevad ennast tähtsusetuna, siis ma teen seda tegelikult Jumalale. Järelikult see T-särk võib on hea kingitus kellegi jaoks, kellel on seda vaja.

Mis sa arvad, kellele võiks anda riideid?

Me saame aidata neid, kellel on rasked ajad. Kui me teeme neile kingitusi, siis nad tunnevad, et neid ei ole unustatud. Pudruhelbed võivad aidata mõnel perel kõhu täis saada. Ja lilled võivad rõõmustada mõnda vanainimest.

Kui ma annan need asjad kellelegi, kellel neid on väga vaja, siis ma olengi seda andnud nagu Jumalale.

Mõtle kellegi peale, kellele sa saad midagi tehes väljendada oma armastust ja siis sa teedki seda nagu Jumalale.

Palveta: Jumal sa oled mind väga palju armastanud ja mina tahan sulle näidata, kuidas mina sind armastan. Aita mul näidata oma armastust sellega, et ma aitan teisi. Aamen.