63Me ei tea, mis juhtub meie armsate loomakestega kui nad surevad, aga Jumal teab. Meie teame, et Jumala plaanid on head. Mõnikord me võime arvata, et loomad mõtlevad nagu meie ja saavad meist aru. Kuid Jumal on loonud inimesed ja loomad erinevalt ja erinevateks.
Loomadel pole vaimu, mis suudab mõelda ja tunda nii nagu meie – seega ei saa nad ka Jumalast nõnda rõõmu tunda nagu meie.

Siin maa peal on loomakestega tore mängida ja neid on huvitav vaadata. Aga ainult Jumal teab seda, kas need loomad ka meiega kord koos taevas on.

Piibel ütleb: “Jumal tegi metsloomad nende liikide järgi, ja kariloomad nende liikide järgi, ja kõik roomajad maa peal nende liikide järgi. Ja Jumal nägi, et see oli hea. Ja Jumal ütles: „Tehkem inimesed oma näo järgi, meie sarnaseks, et nad valitseksid kalade üle meres, lindude üle taeva all, loomade üle ja kogu maa üle ja kõigi roomajate üle, kes maa peal roomavad!” Ja Jumal lõi inimese oma näo järgi, Jumala näo järgi lõi ta tema, ta lõi tema meheks ja naiseks.” (1. Moosese 1:25-27)